№ п/п |
Назва матеріалу |
ВИДИ АНАЛІЗІВ |
|||||
Ентомо-логічний |
Міко- логічний |
Бактеріо-логічний |
Фітогельмін-тологічний |
Герболо-гічний |
Вірусо-логічний |
||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
Насіннєвий матеріал та продукція запасу |
|||||||
1. |
Насіннєвий матеріал |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
2. |
Зерно фуражне та продовольче |
+ |
+ |
|
|
+ |
|
3. |
Крупи, висівки, солод та змітки від них |
+ |
|
|
|
+ |
|
4. |
Прянощі та спеції (не мелені), чай, лікарська сировина, копра, інші сушені рослини та їх частини |
+ |
|
|
|
+ |
|
5. |
Борошно, вироби з нього, овочі та фрукти сушені, пластівці, цедра, концентрати, цукати, спеції мелені, жмих, макуха, горіхи, какао-боби (цілі та розмелені), какао-вела, кава в зернах |
+ |
|
|
|
|
|
Садивний матеріал, ґрунт та інший рослинний матеріал |
|||||||
6. |
Картопля, коренеплоди, цибулини та інші кореневища рослин |
+ |
+ |
+ |
+ |
|
+ |
7. |
Саджанці, розсада, горщикові культури та інший садивний матеріал |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
8. |
Ґрунт, торф, змітки з ґрунтом |
+ |
+ |
|
+ |
+ |
|
9. |
Зріз квітів, частини рослини |
+ |
+ |
+ |
|
|
|
10. |
Матеріал для букетів, стебла очерету, міцелій грибів |
+ |
+ |
|
|
|
|
11. |
Свіжі овочі (крім п.6) |
+ |
|
|
|
|
|
12. |
Свіжі фрукти, ягоди |
+ |
+ |
|
|
|
|
13. |
Дині, кавуни |
+ |
+ |
|
|
|
|
14. |
Тютюнова сировина (в т.ч. листя тютюну), тютюнові відходи |
+ |
|
|
|
+ |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
15 |
Волокно льняне, та бавовна |
+ |
+ |
|
|
+ |
|
16. |
Волокно конопляне, джутове та інші луб’яні текстильні волокна (крім п. 15) |
+ |
|
|
|
+ |
|
17. |
Вовна |
+ |
|
|
|
+ |
|
18. |
Лісоматеріали та пиломатеріали хвойних порід |
+ |
+ |
|
+ |
|
|
19. |
Лісоматеріали та пиломатеріали листяних порід |
+ |
+ |
|
|
|
|
20. |
ДВП, ДСП, вироби з деревини та з інших рослинних матеріалів |
+ |
|
|
|
|
|
21. |
Змітки від партій пиломатеріалів, дерев’яної тари, що використовується як пакувальний матеріал |
+ |
|
|
+ |
+ |
|
22. |
Тара, харчові принади |
+ |
|
|
|
|
|
Аналіз виборок з феромонних пасток та колекційного матеріалу |
|||||||
23. |
Феромонні пастки |
+ |
|
|
|
|
|
24. |
Зоологічні і ботанічні колекції |
+ |
|
|
|
|
|